Menu

Udtalelser

Østre Skole, Thisted

Vi var ca. 35 børn og 7 voksne fra specialrækken på Østre Skole, som var til stede da Euroclass optrådte med dans og drama.

Vi oplevede det som en fin og nutidig måde at formidle det kristne budskab på. Ligeledes var der en fin kontakt mellem skolens elever og de unge fra Euroclass.
De unge fra EurocIass var meget smittende og engagerede, og det var for vore elever på skolen et godt og moderne link imellem det at være et menneske der tror på Gud, og det at være ung i dagens Danmark.

Det rørte ved nogle ting, som vore elever i forvejen gik og gjorde sig nogle tanker om, og det var en oplevelse de talte om længe efter. Det er tydeligt at dette besøg gjorde et stort positivt indtryk på vore elever.

Efter EurocIass optræden med dans og drama var de med i klasserne, hvor de svarede på spørgsmål og fortalte om deres rejse til Albanien, Frankrig og England.
Euroclass besøg på Østre Skole var et friskt ungt pust og et godt supplement til kristendomsundervisningen.

Taarupgaard Ungdomskostskole

Elevcitater:

“Skuespil, sange og danse var sjove og det var en god form til at få sagt noget, som ville være kedeligt at høre et foredrag om.”
“Det vat rart at møde den holdning, at kristendom er glad. At man ikke behøver at være en dødbider for at tro på Gud.”
“Det var en god oplevelse at høre budskabet fra nogen, som var på vores egen alder.”

I det hele taget var alle positive overfor jeres besøg, og anbefalede at der også de følgende år kunne være lignende arrangementer.

Amtsgymnasiet Sønderborg

I fredags gæstede Euroclass Amtsgymnasiet i Sønderborg. Vi var kun forberedt på to ting: gruppens kristne baggrund og oplæg til diskussion. Derfor stor overraskelse og begejstring da en gruppe utroligt dygtige unge mennesker indtager scenen og danser til de nyeste hits. Spontant klapper publikum i takt.

Derefter små indslag om skolen og dens mission af den sympatiske Peter Hedelund, der går lige ind i øret på teenage-elever med sit ligefremme og muntre sprog. Mere hot music, mere dans. Til sidst spørgsmål - og dem var der mange af - fra forsamlingen og gode svar fra et panel af Peter Hedelund og en gruppe elever.

Stemningen var både munter og berørt efter dette arrangement, som jeg varmt kan anbefale andre gymnasier.

Lind Skole

Tak for jeres besøg på Lind skole. I gav vores tre 9. klasser to spændende og anderledes timer.

Det var godt for vore elever at se unge, der turde stå frem med sang og musik foran 50 ”fremmede” unge.

Der var gang i den og tonefaldet røg ”lige ind på lystavlen” hos vore elever.

Elevcitater:

“Det var bare kanon”
“De var smadderfriske”
“Det var godt at de kunne respektere vores holdning, selv om den ikke var den samme som deres”
“Jeg har fået mere respekt for ”sådan nogen” efter at have set det.”

Alt i alt en god oplevelse, og I skal være mere end velkomne hos os igen.